PAKKAUS- JA GRAAFINEN SUUNNITTELU

UNBORNHEART

ODOSOFT

Odosoft on kehittänyt odottaville äideille ratkaisun sikiön sydänäänien kuunteluun ja seurantaan kotioloissa. UnbornHeart ultraäänilaitteella ja siihen liittyvällä applikaatiolla pystytään kuuntelemaan, nauhoittamaan, monitoroimaan graafein sekä jakamaan sikiön sydämen sykettä jo viikolta 12 alkaen.

Myyntipakettiin kuuluvat UnbornHeart ultraäänilaite, käyttöohje, ultraäänigeeli, kuulokkeet, paristot ja kaapeli, jolla laitteen saa kytkettyä kiinni älypuhelimeen tai tablettiin. Ultraäänilaite on CE- ja FDA-hyväksytty. Applikaatio älypuhelimiin on tällä hetkellä saatavilla iOS ja Android käyttöjärjestelmille ja se on ladattavissa ilmaiseksi.

FixUi suunnitteli Odosoft:lle tuotegrafiikat tuotteen pakkaukseen, käyttöohjeen kansilehdet sekä toteutti tuotteeseen liittyvät tarrat. FixUi myös konsultoi projektissa kansainvälisiä painoteknisiä asioita ja on osallistunut laitteen ja applikaation testaamiseen.

Tuotegrafiikoissa haimme tyyliä, joka sopii jo aiemmin suunniteltuihin applikaatioiden grafiikoihin ja UnbornHeart-logoon. Päädyimme valko-vaaleanpunaiseen värimaailmaan, jolla brändiin saadaan tuotua tiettyä hempeyttä, mutta halusimme tuoda tuotteen ilmeeseen myös lääketieteellisyyttä ja ammattimaisuutta.

Tutustu tuotteeseen:
www.unbornheart.com

Yrityksen sivut:
www.odosoft.com

PROJEKTISSA KÄYTETYT PALVELUT:

Visuaalinen suunnittelu