Brändi ja peligrafiikat

BUSINESS ENGLISH –

GAME HAWINA

Hawina productions on suunnitellut puhutun kielenoppimispelin aikuisille kansainväliseen käyttöön. Interaktiivinen kielenoppimispeli keskittyy tällä hetkellä opettamaan pelaajia sekä puhumaan että toimimaan liike-elämään ja matkustamiseen liittyvissä tilanteissa ja ympäristöissä. Myöhemmin on tarkoitus saada mukaan myös muita teemoja ja kieliä.

Peli on toteutettu Unity 3d- ohjelmalla ja se toimii internet-selaimessa.

Pelissä opitaan oikean lausumisen ja keskustelun lisäksi mm. sanajärjestystä ja muuta kielioppia
FixUi on suunnitellut Hawinan brändin ja Business English -kielipelien visuaalisen tyylin. Tyylien luomiseen kuuluu mm. logon ja värimaailman suunnittelu sekä fonttien, piirustustyylin, hahmojen ja ympäristöjen suunnittelu.

FixUi etsi Hawinan tyylin lähtökohdaksi internetin kautta sopivia kuvittajia, joiden alkuperäisten kuvitusten pohjalta pelin oma tyyli rakennettiin. Aluksi pelistä tehtiin useampia visuaalisia konsepteja ja Hawina testasi niitä koeyleisöllä. Testauksen tulosten myötä nykyinen tyyli tuli valituksi.

FixUi on toiminut projektissa taiteellisen johdon roolissa, johon on kuulunut brändin luomisen lisäksi käytännön graafinen suunnittelu ja grafiikoiden toteutus sopivassa muodossa. Tähän kuuluu mm. pelinäkymien, ympäristöjen, hahmojen ilmeiden ja ikonien suunnittelu ja niissä tarvittavien grafiikoiden toteutus. Olemme myös osallistuneet UI- ja pelisuunnitteluun jonkin verran yhdessä Hawinalaisten kanssa.

PROJEKTISSA KÄYTETYT PALVELUT:

Visuaalinen suunnittelu